torstai 15. toukokuuta 2014

Me bloggaillaan

Vaatetuksen oppilaat koostavat portfolion, jonne dokumentoidaan omaa oppimista. Yleensä se on tehty henkilökohtaisena koosteena joko manuaaliseen tai digitaaliseen muotoon. Riina ja Henna tekivät poikkeuksen ja lähtivät ennakkoluulottomasti kokeilemaan ryhmäblogia. Yhteisen blogin päivittäminen vaatii toimivaa ja melko saumatonta yhteistyötä, mutta myös yhteisten ja yksityisten kokemusten esille tuomista.

Riina ja Henna ovat olleet tyytyväisiä valintaansa. Yhdessä tekeminen on ollut mukavaa. Otamme yhdessä kuvia ja etsimme sopivia kuvauspaikkoja. Ulkoasu on muuttunut useamman kerran, tilanteen ja fiiliksen mukaan. Poustauksia syntyy työn lomassa. Tekstiä oli aluksi vaikea kirjoittaa, mutta sekin alkaa jo luistaa, vaikka pientä korjattavaa riittää edelleen. Palaamme blogeihin liittyviin asioihin myös äikän tunneilla. Silloin voidaan katsella vaikka oikeinkirjoitukseen liittyviä juttuja.

Henna ja Riina yhteispotretissa

 Blogi löytyy täältä http://twicethings.blogspot.fi/

Vaatetusalan opinnot painottuvat tuotteiden valmistukseen, mikä näkyy blogien sisällössä. Blogin alkumetrejä on ollut mukava seurata, koska yhdessä tekeminen on voimistanut yhteishenkeä ja lisännyt luovia ideoita. Yksi villeimmistä ideoista on ollut ompeluharjoitusten muokkaaminen asuksi. Tämmöistä tekemisen meininkiä lisää, toivoo ope :)
 
Teksti: vaatetusompelija
Kuva: Henna Laukkanen ja Riina SuonpääEi kommentteja:

Lähetä kommentti