perjantai 5. huhtikuuta 2013

Your Style NY


Your Style NY Anniina, Vivian sekä Maria U:n ja K:n perustama vaatetusalan yritys. Yritys toimii kevään 2013 ajan. Aloitusvaiheessa suunnittelimme yrityksen toimintaa ja teimme kirjallisia töitä sekä täytimme tarvittavat, yrityksen perustamiseen liittyvät lomakkeet.

Lisäksi jaoimme vastuualueet. Ne oli helppo jakaa, sillä jokainen valitsi itselleen soveltuvimman tehtävän eikä päällekkäisyyttä syntynyt. Toimitusjohtajan pesti lakesi Maria K:lle, taloudesta vastaa Maria U ja tuotannosta Vivian. Anniina hoitaa puolestaan markkinoinnin.
Huppari Aistimuksia- näytökseen

Yllättävää yrittäjyydessä on ollut se, että aika on kulunut nopeasti. Alkuvalmisteluihin on mennyt paljon aikaan, ja tuotteissa käytettäviin tarvikkeisiin ja materiaaleihin vastaavasti melko paljon rahaa. Tilanne tasoittuu onneksi pian, kun tuotteita on alkanut valmistua ja niistä virtaa kassaan tuloja.

Olemme ommelleet sarjoja kuten hupparit Aistimuksia –näytökseen, ja nyt olemme aloittelemassa lasten heijastinliivisarjaa. Myös sisustustekstiilejä olemme ommelleet jonkin verran. Vinkkinä asiakkaille, että verhoja ompelisimme mielellämme vielä enemmänkin.


Pupulaukun proto

 Alun perin suunnitelmissa oli, että tekisimme eläinaiheisen putkikassisarjan. Teimme siitä jo ensimmäisen proton. Sarja laajenee niin, että pupulaukun lisäksi mallistoon tulee panda- ja kissa-hahmot.

Markkinoinnissa käytämme pääasiassa yrityksen Facebook-sivuja. Yrittäjyys on ollut mukavaa, ja mietimme vielä sitä, voisimmeko jatkaa yritystoimintaa joskus myöhemmin.

Lisätietoja yrityksestämme löydät täältä :) Your Style NYEi kommentteja:

Lähetä kommentti