tiistai 26. maaliskuuta 2013

Miniko NY

Laukkujen ideointia.

Hanna, Saara, Iiris ja Elli perustivat NY-yrityksen. Yritysidean suunnittelu alkoi jo aiemmin tänä vuonna Hannan perustamassa, suljetussa Facebook-ryhmässä. Kaikkia yrityksen jäseniä kiinnosti ekologinen ajattelu ja laukkumalliston suunnittelu.

Jaoimme vastuuta niin, että Hanna on toimitusjohtaja ja vastaa markkinoinnista, Elli vastaa henkilöstöstä, Iiris tuotannosta ja materiaaleista, ja Saara hoitaa kirjapitoa ja rahaliikennettä.

  

Laukkumalliston tuote.
 
Uusi laukkumallistomme tulee myyntiin 1.4.2013. Kuvassa on yksi tuotteistamme, joka päällinen on vanhaa verhokangasta, vuori ja vetoketju ovat juhlapaidasta ja kukka vanhasta juhlalaukusta. Valmistimme ensimmäisenä opiskeluvuonna pientuotteita, joiden kaavoja käytämme mallistossa.

Asiakkaita on riittänyt mukavasti: tilauksessa on isompi laukkusarja, sisustustuotteita ja vaatteiden korjauksia. Yrityksellä on omat sivut Facebookissa, joiden välityksellä tuotteita markkinoidaan. Jopa ulkomaiset asiakkaat ovat löytäneet sivumme.

On ollut mukavaa päästä toteuttamaan omia ideoita ja etsimään tuotteisiin sopivia materiaaleja. Mielenkiinnolla odotamme, mitä kaikkea yrittäjyys tuo mukanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti